Servicii

Astazi AVI este un puternic furnizor de climatizare, unul din jucatorii cheie in acest domeniu, in Romania.

Avi Compact este o companie ce furnizeaza solutii integrate de climatizare, import de echipamente si servicii de mentenanta.

Solutii integrate:

Avi Compact este o importanta companie ce ofera solutii integrate pentru instalatii, la cele mai inalte standarde cu ajutorul personalului calificat, avand o vasta experienta in domeniu.

In urma experientei acumulate in ultimii ani, compania si-a extins domeniul de activitate, oferind si lucrari de constructii, alimentari cu apa si statii de epurare.

In timpul desfasurarii activitatii, Avi Compact doreste sa va ofere solutii moderne si eficiente pentru asigurarea confortului dumneavoastra, dar in acelasi timp tine cont si de incadrarea in normele de protectie a mediului prin utilizarea materialelor si echipamentelor ecologice ce ajuta la economia de energie.

Avi Compact realizeaza proiecte la cheie pentru: imobile de birouri, ansambluri de locuinte, centre comerciale.

Distributia:

Avi Compact asigura distributia unei game largi de echipamente de calitate superioara ce acopera sisteme de aer conditionat, sisteme de incalzire, sanitare, sisteme protectie anti-foc, precum si electrice.

Avi Compact pune la dispozitie echipamente de climatizare, ventilare, pentru centrale termice, pentru protectia anti-foc, dar si accesorii pentru instalatiile de incalzire-climatizare-ventilare.

Avi Compact este distribuitorul NR. 1 in Romania de sisteme de aer conditionat Daikin, care este marca recunoscuta pentru calitatea si versalitatea solutiilor integrate. Aceasta se afla in fruntea eficientei energetice si a inovatiei.

Daikin ofera solutii pentru domeniile: rezidential, comercial si industrial.

Celelalte marci distribuite de Avi Compact sunt: Tecnair Lv, France Air, Viessmann, Vaillant, De Dietrich.

Mentenanță:

Avi Compact ajuta la eliminarea neplacerilor posibile prin oferirea unei intretineri periodice a aparatelor de aer conditionat. O data cu intretinerile periodice, putem spune ca durata de functionare a aparatelor este mai lunga.

Personalul calificat la producator asigura garantia unor interventii de cea mai buna calitate echipamentelor ce s-au confruntat cu o defectiune.

Avi Compact ofera acest serviciul pe intreg teritoriul tarii, avand un numar de 5 dispecerate, unul in Bucuresti si 4 zonale in Iasi, Constanta, Timisoara, Baia Mare. La acestea se adauga si cel din Chisinau, care acopera intreg teritoriul Republicii Moldova.