Despre

Astazi AVI COMPACT este un puternic furnizor de climatizare, unul din jucatorii cheie in acest domeniu, in Romania.

AVI COMPACT este o societate de instalatii si constructii care executa lucrari de instalatii-constructii si lucrari de mentenanta pentru acestea.

Lansata in 2003, compania AVI COMPACT s-a angajat intotdeauna profesional, calitativ si inovativ in fata clientilor sai, furnizand solutii integrate de instalatii, acestea cuprinzand activitati de proiectare, importul echipamentelor si executia lucrarilor, precum si mentenanta lucrarilor de profil.

Echipa Avi Compact are o vasta experienta intre 3-16ani in domeniul instalatiilor de incalzire si ventilare-climatizare, membrii acesteia avand cursuri de pregatire speciala efectuate atat in tara, cat si in strainatate.

Componenta echipei Avi Compact este alcatuita din ingineri si tehnicieni, personal muncitor (frigotehnisti, instalatori, electricieni, etc) si personal auxiliar.

Activitatea companiei Avi Compact este impartita in trei domenii, avand o gama completa de servicii:

  • - constructor general, ce implica studii de solutie, consultanta tehnica, consultanta in proiectare, avizare de proiecte, autorizari ISCIR centrale termice, montaj complet pentru echipamentele livrate;
  • - distributie: import si distributie de echipamente pentru instalatii;
  • - mentenanta (service autorizat de producator), implicand asistenta tehnica la montaj, garantie si service postgarantie pentru instalatii de climatizare, ventilare si instalatii de incalzire centrala.

Adresandu-se tuturor categoriilor de clienti (corporate si individuali), Avi Compact se identifica prin seriozitate, dinamica, originalitate, spirit de echipa si un model de business bazat pe cultivarea unei atitudini deschise catre ceea ce doreste clientul.

Certificari, Autorizări, Premii

Pentru a evidentia profesionalismul echipei companiei noastre, va prezentam o lista de premii, atestate si certificari: